Aluminium direct uit voorraad en op maat

Comhan Holland B.V. is een voorraadhoudende en producerende groothandel van aluminium voor bedrijven in de bouw, industrie en visuele communicatie. We hebben een grote voorraad aan aluminium platen, aluminium profielen en slimme aluminium systemen, én een arsenaal aan kennis in huis. Daarom is Comhan een partner van formaat voor grote, maar ook voor kleinere projecten. Dankzij meer dan 70 jaar ervaring weten we als aluminium leverancier altijd snel en kundig op elke vraag in ons vakgebied te antwoorden. Heeft u maatwerk nodig? Bij ons kunt u terecht voor RVS en aluminium op maat. U vindt bij ons zelfs aluminium platen met RVS look!

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Bekijk hier de referenties.

Aluminium voor bouw en industrie

Comhan weet als geen ander aan welke eisen aluminium zetwerk voor de bouw en industrie moet voldoen. Zeker als het gaat om zichtwerk is het belangrijk dat de producten van hoge kwaliteit zijn. Bent u op zoek naar aluminium gevelbekleding systemen zoals waterslagen, aluminium composiet platen of zonwering onderdelen? Deze, en vele andere systemen, kunt u bij Comhan al vanaf 1 stuk of in bulk uit voorraad bestellen. Heeft u een aluminium profiel nodig dat precies is afgestemd op uw specifieke wensen? Comhan geeft advies en ontwikkelt graag met u mee!

Systemen voor visuele communicatie

Comhan ontwikkelt al meer dan 30 jaar in eigen huis aluminium systemen voor visuele communicatie. Van grote doek-spansystemen voor buiten tot verlichte of onverlichte textielframes om binnen toe te passen. Van bewegwijzering systemen en reclamezuilen die met LED-verlichting als lichtreclame ingezet kunnen worden tot terrasscherm systemen die zowel functioneel zijn en dienen als reclamemiddel. Vindt u in ons uitgebreide assortiment toch niet het systeem dat u zoekt? Comhan ontwikkelt continu nieuwe systemen en denkt graag met u mee!

Bekijk ook: Sign catalogus en leveringsprogramma platen en profielen